+31620132610
info@frankfokkensaim.nl

Coaching

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende directiefuncties uitgeoefend. Tevens heb mij steeds nieuwe branches eigen moeten maken. Ik heb hiervoor een manier ontwikkeld waarbij je in korte tijd leert hoe organisaties in elkaar zitten en waarbij al snel naar boven komt waar de aandachtsgebieden zitten voor verbetering. Ik zie vaak managers, maar ook directeuren stoeien met deze materie. Meestal worden bedrijven gestuurd op cijfers, waarbij er eigenlijk wordt gemanaged in de achteruitkijkspiegel. Dit heeft altijd een vertragende werking op de actuele situatie van dag en dagelijkse processen.

Aanpak coaching

  • Bepalen waar je als directeur/manager blij en gelukkig van wordt.
  • De balans vinden tussen je eigen overtuiging en jouw identiteit in het bedrijf.
  • Het ontwikkelen van functionele zelfreflectie.
  • Hoe ziet jouw leiderschapsstijl eruit en is deze functioneel.
  • In balans brengen van privĂ© en zakelijk en hoe ga je daarmee om.

Ik wil graag in contact komen met directeuren/managers die open staan voor deze zelfreflectie, waarbij ik u kan helpen om een betere manager te worden die meer oog heeft voor zichzelf en een betere uitwerking heeft op de organisatie.

Dit kan aan de hand van een kennismakingsgesprek waarbij we onderzoeken of er een juiste klik is en waarbij we gaan kijken op welke gebieden ondersteuning nodig is.Dit kunnen individuele trajecten zijn, maar indien gewenst kan dit ook een directieteam of managementteam zijn.