+31620132610
info@frankfokkensaim.nl

Over Frank Fokkens

Benieuwd wie Frank Fokkens is en wat hij voor uw organisatie kan betekenen? Lees hier zijn verhaal.

Ik stel mijzelf graag aan u voor. Ik ben Frank Fokkens: als adviseur, coach en interim manager help ik organisaties groeien. Binnen de verschillende directiefuncties die ik de afgelopen jaren heb vervuld, heb ik geleerd om problemen te tackelen, kansen te zien en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ik vertel u graag iets meer over mijzelf, mijn achtergrond en waar ik mijn gedrevenheid en enthousiasme uit haal.

Laten we beginnen met de kern. Ik werk vanuit wat mij raakt en dat is voor mij de betekenis van mijn logo. Een illustratie van een beeldje wat ik jaren geleden tegenkwam tijdens een reis in Tanzania. Ik werd erdoor geraakt en wist niet waarom. En juist ‘dat niet weten’, herinnert mij eraan om altijd open minded te blijven, te luisteren en te doorgronden. Want dat verdient de eigenheid van elke organisatie.

Daarnaast vertel ik u graag iets meer over wie ik ben en waar ik vandaan kom. Geboren in Scheveningen en opgegroeid in Bierum, een klein dorpje in het hoge Noorden van Groningen, ze noemen mij weleens de ‘noordelijke westerling’. Ik ben de trotse vader van drie kinderen. Mijn twee hobby’s zijn het fokken en opfokken van Friese paarden en sinds kort heb ik weer de vechtsport opgepakt. Beide hobby’s geven mij ongelooflijk veel voldoening en maken dat ik dagelijks de batterij kan opladen – ook als ik lange dagen werk. Als ik mezelf in één zin zou moeten omschrijven: een enthousiaste, verbaal sterke, harde werker met een aangeboren drang anderen te helpen en met liefde voor het ondernemerschap.